Afbeelding
Foto:

In het zicht van het Levenseinde; Goede zorg voor de palliatieve fase

Algemeen 561 keer gelezen

REGIO | In het leven weten we allemaal dat er één ding zeker is: op een dag moeten we afscheid nemen. Hoewel we die gedachte het liefst ver wegstoppen, is het verstandig om er op tijd over na te denken en te leren over de opties die je hebt voor het einde van je leven. Op 15 mei organiseert Sociom Zin, in samenwerking met Syntein, in Cuijk een bijeenkomst. Hierbij gaan we met elkaar in gesprek over de brede palliatieve fase. De laatste levensfase.

Een arts en een geestelijk verzorger houden een inleiding over het thema palliatieve zorg. Wat betekent dit? Welke keuzes zijn er en hoe kunnen we hierover praten met onze familie en vrienden? Daarna zal er in kleine groepen verder gepraat worden. De middag is voor mensen in deze fase van hun leven en voor hun familie en vrienden, maar ook voor anderen die geïnteresseerd zijn. 

Meld je aan
Je bent van harte welkom op woensdag 15 mei 14.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in het Doehuis in Cuijk. De toegang is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 12 mei door een e- mail te sturen naar sociomzin@sociom.nl of bel 06 89 97 43 54.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant